Jun 5, 2009, 11:48 AM

Книга за предтекст 

  Poetry » Love
554 0 1

Често пъти, мили,

на прозореца седях.

И често ти

виждаше ме книга да чета.

 

Винаги там чаках да срещна

твоя поглед съвършено красив,

но трудно моя от твоя отмествах

и в мене се получаваше зрив.

 

Вълнувах се и ти се възхищавах,

за мене ти бе всичко,

гледайки те, забравях

да чета книгата, миличко.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??