Apr 27, 2019, 8:27 PM

Книжке моя 

  Poetry
742 1 2

Научих буквите и вече,

мога всичко да чета,

обичам книжките защото,

разказват ми за много чудеса.

Научих за животните в гората,

за цветятя и за билките в полята,

за морета,океани и планети,

за снега и слънцето,което свети.

Книжке моя,сладкодумна,

от мен си винаги по умна,

от тебе аз разбирам и се уча,

с теб в живота ще сполуча.

Книгите ни дават знание,

любов и мъдрост и познание,

водят ни към нови върхове,

разкриват ни незнайни светове.

© ПЕНКА КАМБУРОВА All rights reserved.

The work is a contestant:

Обичам книжки да чета »

17 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??