Apr 8, 2009, 8:47 AM

Книжно сърце 

  Poetry » Love
477 0 0

Сърце от хартия ти оставих

в онзи прекрасен ден,

под вратата ти нежно го поставих,

за да ти напомня за мен.

 

Сърцето с целувки аз наситих

и с въздишки го напоих,

то частица е от мене,

с любов голяма го лепих.

 

Когато усетиш липсата ми,

нежно в ръцете си го постави,

в него ще видиш мен,

усмивката и блясъка в очите ми.

 

21.05.2007 г.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??