Кога ли ще успея да напиша
най добрият стих... не знам!
Но искам да разкажа как
обичам този откачен свят.
Дали ще бъда поетът който
разчувства безброи сърца.
Или просто съм човека
повярвал в любовта.
Кога ли, някой ще ме разбере
или ще каже той поет ли беше?
Човек потънал в самота
опитващ се да бъде интересен...
Кога ли ще напиша стих?
Един такъв, разтърстващ всичко живо.
И ето че написах на листа
истинското мое слово.
© Ангел All rights reserved.