Jul 28, 2009, 9:24 PM

Когато... 

  Poetry
517 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=T1sLrRlCobY


Когато спреш, вкъщи за да ме оставиш,
и знаеш, че си вече много закъснял,
дори само минута да ти остава,
изгуби я, за да ме целунеш като казваш "чао".

Когато зад ъгъла завиеш,
отново нашата песен си пусни,
а аз обещавам да не крия ,
когато отново гласът на Алиша ме изпълни с сълзи.

Когато се върнеш вкъщи при нея,
късно през нощта се събуди,
за да си спомниш как почти всичко умея,
само не знам какво цяла нощ при мен да те задържи.

Когато другия път се обадиш,
недей да забравяш това,
че докато ти нещо не за мене си правил,
аз съм те чакала с телефона в ръка.

Не искай всичко това да превеждам,
знам, че отдавна си го разбрал
и знаеш, че всеки път, когато ме поглеждаш,
прощавам ти, че никога няма да те имам изцяло.

28.о7.2009г.
гр. Плая Дел Инглес




© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??