May 30, 2013, 1:33 AM

Когато... 

  Poetry » Love
840 0 3

Отиде си, когато щурците

тъкмо в полята запяха,

молитвите, когато отците

напевно с трепет четяха,

по Дяволите ведно светците,

щом светостта запиляха

и точно аз, когато се скитах,

а в теб надежди изгряха!

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??