Jul 29, 2005, 6:42 AM

Когато 

  Poetry
789 0 5

Когато мъката сърцето ти погълне.
Когато краят на пътеката се вижда.
Когато тъмнината душата ти изпълне.
Когато изход за напред невиждаш.
Когато животът те поставя пред проблеми,
когато ти е трудно да избираш,
когато изоставят те приятели големи,
когато мислиш,че от нищо не разбираш.
Когато подло изиграе те съдбата,
когато вярваш,че всичко си загубил,
когато за помощ протегнал си ръката,
когато виждаш,че всички те оплюват.
Когато искаш истински да поживееш,
когато искаш нещо по-красиво,
когато искаш от сърце да се посмееш,
когато усещаш,че във тебе има нещо диво.
Тогава гордо вдигни си ти главата,
защото на никой живота не е лек.
Знай,такава е съдбата-
господарка,но ти пък си човек.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??