Oct 28, 2009, 12:25 PM

Когато 

  Poetry » Love
475 0 1

Когато в очите ми имаше скръб
и имах нужда от теб.
Тогава обърна ми гръб
и замина надалеч.

Когато в нощите те чаках,
ти беше с друга в онези часове.
Всеки път плаках,
защото пожела да си със две.

Аз те обичах до изнемога,
бях готова на остатъци любов.
Мислех, че без теб не мога,
но над хоризонта изгря изгрев нов.

Оставих те да бъдеш със другата,
направих път пред вас.
За теб не изплаках нито сълза,
вече дори смея се на глас.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??