КОГАТО
Когато те видях - не почувсвах нищо!
Но чух гласа ти - онемях!
Когато ме докосна - роди се в мен мечта!
Целуна ме - сърцето сякаш спря!
Когато ме прегърна - прегърнах Любовта!
Подаде ми ръка - повярвах в това!
Когато бях до теб - аз бях щастлива!
Говореше ли - беше нежно и красиво!
Когато страдаше - аз страдах повече от теб!
Болеше ли те - исках болката за мен!
Когато се усмихваше - летях!
Не чувствах, че това е грях!
Когато те обикнах - знаех, ще боли!
И молех се да е заблуда... но, уви!
Когато ме попита - Защо очите ми блестят!
Нима не знаеше?
Нима не чувстваше?
Когато ме прегръщаше,
когато ме целуваше -
това бе моят свят!
И само миг бе нужен да се срине този свят!
Когато тръгна - всичко в мен умря!
Остана само любовта и най-красивата мечта!
Сега, когато теб те няма - няма ме и мен!
Изгубих се... Изгубих се в теб!
Но някой ден...
Когато отново намериш очите си за мен!
Когато отново намериш сърцето си за мен!
Ще се върнеш, нали???
И тогава ще съм твоя, както и сега!
И тогава ще обичам, както и сега!
Защото аз без теб не мога
"да виждам на небето безкрайното синьо"!
Защото аз без теб не мога
"да сещам на водата прохладния вкус"!
© Мариана All rights reserved.