Когато се докосват наш'те светове,
Вселената по-тиха мигом става,
смълчани спират всички ветрове,
дори скалата на бурята прощава.
Когато се докосват наш'те светове,
брегът вълната тихо приласкава,
със нежност се загръща цялото небе
и спира времето мигът да отброява.
Когато се докосват наш'те светове,
луната покорена очите си притваря
и с тихи пръсти се допират брегове,
а във очите ни побира се безкраят.
© Сеси All rights reserved.