Когато дойдеш на мястото си,
тук до сърцето, до мен,
ще разгърнем заедно щастието,
ще живеем в баланс вдъхновен!
Ще има в живота изкуство,
красиви неща и цветя,
ще бъде и храната ни вкусна,
ще се смеем и дълго от цяла душа!
Когато притихнеш прегърната,
с ръцете си ще ти направя аз щит,
от спокойствие ще бъдеш обгърната,
че имаш герой, а не илюзия, мит!
И ще танцуваш щастлива на плажа,
пред слънцето слизащо в запада,
и тихо в ушето ще кажа:
"На звезда тъй приличаш в тази рокля - небесна премяна!".
А когато ме гледаш в очите,
ще виждаш нашето бъдеще,
блаженство как имаш във дните,
и как нощем ти целувам страстно страните.
И заспиваща, прегърната, тиха,
ще чуваш душата как ти въздиша,
че има ме, твоят мъж и утеха,
че за тебе през тръни аз правя пътека!
Когато решиш! За тебе съм тука!
Усмихни се Звезда, бъди ми сполука!
Ще бъда и дракон и принц, понякога шут,
ще бъда за тебе и огън в световният студ!
Ще бъда за тебе и пролет и лято,
ще бъда аз всичко, когато
обикнеш ме, мила, добра...
За тебе аз Поли ще преобърна света!
© Добромир Иванов All rights reserved.