Когато сънен вятъра шепти
и ражда закъсняло утро –
сред толкова зключени врати,
ключът за мен, не е статукво.
Когато стигне ми до тука чак,
от хиляди изслушани лъжи –
ще седна на безмълвния ви праг
и ще почакам да се зазори...
Нощта изнизва топлия си дъх –
стопява се приятеля и Мрак,
а недочакан в своя дълъг път,
разхожда се самотен котарак.
© Бостан Бостанджиев All rights reserved.
макар и да говориш за самота .
Дори и много гуши да си смазал
не тях , а теб боли те май сега .
Поздрав искрен от мен в ноща
и за двете ти написани неща