Sep 10, 2008, 11:17 AM

Когато... 

  Poetry
731 0 26
                  Когато...

Когато бурята без своя вятър
не стига огнено небе
и лодката  - самотница в театър -
не търси чужди брегове!...

Когато слънцето не грее
и бягат лунни светове,
когато мисля, че се смея,
а виждам в черни цветове!...

Когато морското е само синьо,
а звездите - жълти пожелания,
когато си с ефекта на Ел Ниньо -
изгаряш ме... а нощите...

Нощите ми - луди и размирни са!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??