Когато часовникът отброява
секунди, минути, час след час...
Неосъзнато животът отминава,
като легенди, изгубени в Атлас.
Секунди - миг в забрава.
Летяща частица дихание.
Болезнен вик довява
горяща искрица желание.
Минути - споменът в броене.
Изваяни във форма на сълза.
Трепти страхът в изтекло време,
промени от преди до старостта.
Час след час - движение напред.
Коси от мъдрост посивели.
Глас без глас, безсилие, обед,
въпроси, скорост, отвъд предели...
© Елeна All rights reserved.