Условие, самичко трябва да си избереш
къде да търсиш адекватното решение.
Събираш и изваждаш, умножаваш и делиш…
Би казал някой че се готвиш за сражение.
Виж, приходи без разход няма да намериш.
Мечтаеш?! Придобиваш с времето поука?!
Мери каквото смяташ да измериш.
Отрежеш ли го – свършено е – то не е за тук.
Разбирам нуждата ти да се взираш
в представата си за живот след резултата.
От тук до там?! Да, точно тук грешиш!
Когато е Любов, тя нищо не пресмята.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.