May 29, 2008, 1:51 PM  

Когато е магия 

  Poetry » Love
927 0 32

 

 

Когато душите се сливат...
ставате цяло, нали?

Когато във теб се разлива,

в очите изгряват звезди.

Когато те с устни изгаря,
светът се изгубва, мълчи.
С тях слага свой отпечатък
навеки, до край да мълви.

Когато ръцете се сплитат,
пръстите нежно шептят:
"Ти част си от мене, любима,
без тебе съм празен и сляп."

Когато е с теб, е магия,
открила си другото Аз,
щастлива до болка, не криеш
сълзите. Те твоят са грях.

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??