Oct 29, 2016, 12:49 PM

Когато хищникът е жертва 

  Poetry
759 4 7

Честита ти победа, скъпи рицарю!
Ликувай днес, напий се до премала.
На пух и прах разби железни принципи
и хищникът в ръцете ти сам падна.

 

Пречупи го, постави на колèне.
Каква ирония, непредсказуема...
Ти трябваше да бъдеш влюбен в мене,
оказах се аз жертвата, погубена.

 

Открадна нещо мое и замина, 
остави ме във клетката да вия.
Върни ми го, сърцето ми, върни го...
Ако ли не, поне смили се и убий ме!

 

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??