Jun 24, 2014, 8:57 PM

Когато идва нощта 

  Poetry » Love
512 1 2

Когато нощта се спуска навън

и лунни отблясъци нежно галят земята,

тогава си лягам в мойто легло

и прегръщам моя другар самотата.

 

Когато звездите тихо светят в нощта

и сякаш чудни вълшебства разказват,

тогава аз мисля за тебе с тъга

и липсваш ми много, защото те няма.

 

Когато ветрецът леко повява навън

и гали нежно цветята,

аз сладко потъвам в разкошния сън,

пак за теб замечтана.

 

Когато всички заспиват в нощта,

аз пак теб ще сънувам,

ще идваш при мен с целувка добра

и много страст ще ми даваш.

 

Когато утрото синьо прогони нощта

и дойде пак светлината,

тогава с усмивка ще срещна деня

и пак в съня ще те чакам.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??