Когато изтрезнея,
започвам да се чудя
защо въобще живея...
- и колко ще ме бъде?
И стискам с яд юмруци !
На бившите си пиша,
че всъщност са боклуци!
И писна ми да дишат!
Така се разтоварвам,
Лед Дзепелин си пускам,
с комшиите се карам
и с фон дьо тен ги пръскам!
Аз важна съм особа
и мразя да говоря
бутилка имам в джоба,
и ножче - от затвора.
Не съм алкохоличка,
но много често пия,
защото ми прилича
на щастие ракията.
Освен това и често
измислям си рецепти:
по мъжко тяло - песто,
мастика, боб, брускети.
Когато изтрезнявам
внезапно се усещам
че май не уважавам
колегите и шефа.
За да не се нервирам
избягвам Берлускони
и смело си наливам
небесно синьо Джони!
© Деница Гарелова All rights reserved.