Mar 14, 2008, 10:35 AM

Когато любовта си отива 

  Poetry » Love
772 0 6

Когато любовта си отива

и надеждата в тебе умре,

болка пареща само прелива,

спрял живота, безмълвно преде.

 

Блясък липсва в очи натъжени,

нямаш сили дори да извикаш:

- Сбогом, моя любов с мечти разпилени!

Липсват думи дори да попиташ:

 

- Защо? Защо ли в света ми бленуван

погубвам аз всичко, с което останах?

Дори да попитам, ехото чувам,

всички дни с болка пълзяща  белязах.

 

Когато любовта си отива

всичко стене  безизразно с мъка,

твоя свят се погубва, умира,

само спомен се нейде промъква.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??