Mar 26, 2017, 2:21 PM

Когато ме нарани... 

  Poetry » Other
1387 3 6

Когато ме нарани,

много ме заболя,

определено добрини

у хората не можех да видя.

 

Когато ме нарани,

рана голяма се отвори,

и до ранни зори,

аз не можех очи да затворя.

 

Когато ме нарани,

целият ми свят рухна,

беше ми много важна ти,

но няма вече разтуха.

 

Когато ме нарани,

аз се затворих,

сложих пред себе си стени

и повече на теб не проговорих.

 

Когато ме нарани,

помоли ме ти за прошка,

няма вече отворени рани,

но аз не съм подложка.

 

Просто да я почистиш

и вече е като нова,

не можеш болката да изчистиш,

запомни го от мен това.

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??