Aug 6, 2008, 6:53 PM

Когато ме няма... 

  Poetry » Love
1084 0 2
КОГАТО МЕ НЯМА...

Щом легнеш да спиш
погледни ръцете си
и ако ме обичаш -
ще ги видиш преплетени с моите.

Заспиш ли -
сънувай само мен
и ако ме обичаш -
друга няма да ти се присъни.

Чуеш ли нежен глас в съня си -
знай, че аз те викам
и ако ме обичаш -
ще дойдеш в прегръдките ми...

Ако ме обичаш,
ще бъда винаги до теб,
за да те обичам
и дори когато ме няма...

© Виолета Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??