Dec 21, 2016, 9:06 PM

Когато ме потърсиш... 

  Poetry » Love
642 3 13

Когато слънцето полегне в свойта люлка,

а вечерта ухае нежно на звезди…

Когато рошав вятърът нахълта

във стаята и ти изпраща моя стих…

 

Когато блясва призрачна комета

и ти намига палаво с оче…

Когато мен рисуваш във небето

и пожелаваш ме насън поне…

 

Тогава ще се сбъдна във съня ти.

Душата ти ще стане моят храм.

И две звезди – очите ми – ще светят…

Когато ме потърсиш, ще съм там.

 

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??