Nov 14, 2024, 10:04 AM

Когато много искам... 

  Poetry » Love
81 3 5

Когато искам да те видя, си наливам вино,

за да удавя този порив полудял,

от твоето любимо Албариньо,

да го изпиеш с мене беше обещал.

 

Сега мълчиш и няма да се случи,

че друга нежност има в твоя ден.

Бъди щастлив, обичан и обичай!

Тя ще изтрие спомена за мен.

 

Когато искам да те видя си наливам,

горчи тръпчиво вино със сълзи,

а след това до късно не заспивам

и се залъгвам, че не ме боли...

 

© Зорница Петровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??