Mar 15, 2024, 8:42 PM

Когато не разбираш любовта 

  Poetry » Love
113 0 0

 

Ти си огън, ти си буря,

ти си всичко, което ме погубва.

Ти си силата на природата.

Ти създаден си да ме разрушиш.

Неочаквано дойде , неканен гостенин

на моята съдба.

Ти си процеп на разумното съзнание. 

Ти си двете крайности.

Ти си кошмарът, но и най-милия сън.

Не мога да те разгадая,

ти си разрушителя на обикновеното ми ежедневие.

© Iliyana Nikolova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??