Jul 6, 2017, 11:15 AM

Когато някога ти липсвам 

  Poetry » Love
1461 5 5

... и когато някога ти липсвам,

погледни нагоре към звездите,

ще бъда там и ще те чакам,

не се страхувай, не бърши сълзите. 

 

Аз ще бъда твоя Марс, 

а ти ще бъдеш моята Венера 

и вечността ще бъде просто миг 

във нашата безкрайна атмосфера. 

 

Със звезден прах ще те обсипя,

от Андромеда ще открадна светлината,

а ти ще бъдеш толкова красива,

вплела във косите си луната.

 

Когато някога ти липсвам и си тъжна,

не забравяй, че не си сама,

ще бдя над теб и ще те чакам,

аз ще бъда твоята звезда.

 

 

© Живко Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??