May 30, 2007, 8:19 AM

Когато някой ден закъснея 

  Poetry
491 0 5
 

Когато някой ден закъснея

И по гладкото движение в полето

Поникнат чакащи да ги полеят

Цветята за теб

Ще има ли кой да ти се обади

И да ги обере


Като стъклена чаша се чувствам

Падаща с викове

За нова наздравица


Знаеш ли как се рисува

Залез през юни


Когато някой ден не се появя

Защото на пътя някой

Е блъснал и размазал

Приятелството ни

Ще има ли залези

Изобщо


26.05.2007

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??