Apr 1, 2021, 7:56 AM

Когато Обичаме 

  Poetry » Love, Phylosophy
336 1 9


Как е възможно толкова много Обичане
да се събере във толкова мъничко плът?
Думите слаби са, които изричаме
пред това, което ни шепне отвътре гласът...

 

Отговор нямам - само чувствата там,
за които слова не достигат...
Даже дрехи от рими не мога да дам
за емоциите, които от него извират...

 

Ех, сърце, в тебе има цели вселени!
Ти си важното, което в нас имаме -
Не кръв изтласкваш по магистралите-вени,
а чиста Любов, когато Обичаме!...

 

01.02.2021.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??