Mar 14, 2012, 11:20 PM

Когато обичаш 

  Poetry » Love
701 0 2

 

Когато обичаш - ти обичаш до край,

дори бездни и пропасти да изминеш.

Животът ти с тази любов става Рай,

в който или ще оцелееш, или загинеш.

 

Когато обичаш - чувстваш подкрепа, опора.

Срещаш рамо, което теб ще крепи.

Обичаш ли, ти не чувстваш умора,

обича ли човек, никога не ще се измори.

 

Когато обичаш - убиваш с любов,

само тя умее сърцето ти да променя.

Но допуснеш ли някого в твоя живот,

само смъртта душите ви ще разделя.

 

Намериш ли някъде любов споделена,

за да я имаш, си минал през мрак и неволи.

Тази любов ще отмие тъгата студена

и в лъчите на слънцето ще се зарови.

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??