Jan 19, 2009, 7:07 AM

Когато пиеш до забрава 

  Poetry » Love
952 0 11

 

Когато пиеш до забрава

 

Когато пиеш до забрава
от нечия душа корава
и нехаеш всъщност,
с какво това те задължава.
Когато стигнала почти звездите,
протегнала ръка и пръсти,
защо забрави кой ти ги показа
и как те учи да ги търсиш.
Когато пиеш до забрава
от моята душа корава
и нямаш никаква причина
да станеш и да си отидеш.
Когато грабиш алчно с шепи
от нечии мечти, надежди
и всичко взела, даже и сърцето
си тръгнеш и забравиш.
Помисли ли, какво след теб остава
и...как се чувствам аз тогава?
Знаеш ли... и имаш ли представа?
Нима сърцето този удар заслужава?
................................
Помисли ли?... Поне веднъж.
Какво след теб остава?


28.11.2008 год.
гр. Айтос

© Марин Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??