Mar 7, 2006, 12:21 PM

Когато самотата проговори 

  Poetry » Love
1233 0 2

Когато самотата проговори

 

Чувам гласа ти, когато те няма.
Оглеждам се да те прегърна.
Сълзите ми казват, че бил си измама,
която не мога да върна.

Не вярвам в сълзите! Те всичко отричат.
Говорят с гласа на вината.
А аз сам сама, само тебе обичам
и чувам пак теб в тишината...

 

© Владислава Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??