Dec 18, 2020, 9:35 PM  

Когато си до мен 

  Poetry » Love
992 6 13

Когато си до мен

всичко е песен.

Крилете ми ранени 

не болят.

И раните зарастват 

много лесно,

а всяка моя мисъл

е нов път...

По който тръгвам

за ръка с мечтата

и с твоята-

най-топлата ръка...

В акорда 

на целувките ни святи

се ражда песента на вечността...

И все по-силно

и по-лудо се желаем

и чувстваме вкуса

на радостта...

Когато си до мен

ти знаеш ли,

че няма по-щастлива на света?

 

https://youtu.be/X3hpIkXxoxY

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??