Oct 13, 2013, 3:14 PM

Когато си отида 

  Poetry » Other
708 0 4

Светът няма да плаче

щом оттук си отида.

Един живот, едно сираче

и няма да е вечна зима.

 

А аз ще бъда в друго измерение

и само рибите ще плачат,

и няма да ми трябва зрение

за облаците, във които скачам.

 

И няма да ме вика къща

със пламнали, разцъфнали шибои

и спомен за море да връща

стъпките ми в стихнали прибои.

 

Ще има време - цяла вечност

за истини и за обичане,

за чувства тръпнещи до безконечност

без драми и отричане.

 

Ще съм открила тайните

и правилния път

и любовта във нейната безкрайност

и човечността - неразпната на кръстопът...

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Времето е относително понятие.Красив стих.Поздрав!
  • Я, гледай, колко хубаво!
  • А аз ще бъда в друго измерение
    и само рибите ще плачат,
    и няма да ми трябва зрение
    за облаците, във които скачам.

    Хареса ми, поздрав!
  • Ще има време - цяла вечност ! Поздрав !
Random works
: ??:??