Jan 23, 2008, 5:55 PM

Когато си отивам от света 

  Poetry » Humour
1110 0 28

Когато си отивам от света,
едно аз искам само...
Да пипна пак чужда жена,
без мойта да узнае...

 

А де да можех, не само да пипна...
Да съм на 100, а тя - наполовина...
И в ада, Боже, ще те хваля,
и в ада тя ще е щастлива.

 

И там ще срещна всичките женички,
с които в рая бяхме на земята,
и във казана ще измисля пози,
и там ще си ги гушкам и премятам...

 

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??