Jul 30, 2010, 9:04 PM

Когато си щастлив... 

  Poetry » Phylosophy
860 0 4

 

Когато си щастлив, от радост грееш...
Всеки от теб неволно се привлича
и лесно е и песен да запееш,
и всеки се кълне, че те обича... 
 
Когато си нещастен, в изпитание -
това май никого не го привлича...
Остават с теб и с твоето страдание
най-близките, които те обичат... 
 
А вероятно нашите проблеми
са ни изпратени за просветление,
та в трудностите ние да намерим
тези, които с нас са без съмнение... 
 
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??