Apr 8, 2008, 7:39 AM

Когато Те ОБИЧАМ 

  Poetry
1085 0 1

Когато Те ОБИЧАМ!

 

 

 

Когато се събудя,

будя се със мисълта за Теб!

Когато се усмихвам,

се усмихвам пак на Теб!

Когато целувам,

целувам само Теб!

Когато се протягам,

протягам се, за да прегърна Теб!

Когато вечер лягам,

лягам си със мисълта за Теб!

Когато сънувам,

сънувам САМО Теб!

Обичам те, защото

Ти си тази, за която постоянно мисля!

Обичам те, защото си красива!

Обичам те, защото си добра!

Обичам те, защото си мила!

 

 

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми хареса! Прекрасни чувства! Обичай!
Random works
: ??:??