May 8, 2007, 4:02 PM

Когато всичко е изстинало 

  Poetry
664 0 7
Чернова се пише по желание,
за търсещите по-прегледно...
Компромисът е подаяние.
Целувка, шепот... за последно?
И черното е цвят, когато
в него другите откриваш.
Задрасканото в черновата
понякога е само символ,
показващ общата пародия
на инак тъжната действителност
и опитите да се стоплиш,
когато всичко е изстинало...

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??