Aug 10, 2021, 11:13 PM

Кой 

  Poetry » Civilian
220 0 0

Носи се мълва една - 

в парламента води се война

кой кого да накара

в батака да влезе, да се прекара!

 

За народа това е тест - 

пак ли да ходи на протест,

или да хване пътя за чужбина

и дали за там ще са мнозина,

 

щом от парламентаристите боси

не отговарят на болните въпроси:

,,Кой решава и кой назначава

бездарните лапачи в таз държава?"

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??