Кой е забравил тук
Гладката си магистрала
Да минава през ума ми
С чувството че изостава
И прах събира телевизорът ми
Защото предаванията
Са излишни
Кой е забравил да хвърли тоягата си
Кучетата ги няма да я донесат обратно
Кой е изпразнил света
Изпъдил всичките му деца
Сам трябва да се оправям оттук насам
И музика няма тук
В този лишен от вятър
Отрязък от време
Просто са ни надрусали
За да можем само да прощаваме
И да прощаваме за да могат пак да ни мачкат
Кой е обръснал
Небето
Разтворило раните си
(ти видя ли как луната
пропусна тази вечер)
09.05.2007
© Десислав Илиев All rights reserved.