Apr 15, 2009, 9:58 AM

Кой и как ще ме спаси от теб 

  Poetry » Other
698 0 8

И поредният опита се да те измести,

нанасяйки се в моето сърце!

И странно (случва се едно и също нещо) -

мигом той побягна незнайно накъде...


А когато ме погледнат във очите -

на пост там зорко пазиш ти!

И пак изчезват те, горките!

Как веднъж поне над тях не се смили?!


 

Може би отново ме спасяваш,

за раните от тях ми действаш като лек!

Но кажи ми, мили, имаш ли представа

кой и как ще ме спаси от теб?!...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??