Кой казва, че младостта си отива
Кой казва,че младостта си отива,
кой казва ми това?
Глава белокоса покрила
на мъдрост велика една.
Непокорна, горда, велика,
разперила власт,
тя младостта се усмихва,
в мен още като цвят.
И щом тя още живее
и като птица в сърцето ми пей,
тя в мен ще живее,
тя с мен ще се смей!
© Мария All rights reserved.