Jan 9, 2012, 12:34 AM

Кой ражда любовта 

  Poetry » Love
1093 0 21

Ще влезем ли с тебе в баналната схема,

завършваща с "блокирай-изтрий"...

Бях ти подарък, неочакван, красив

и ти беше щастлив...


Сега си далече, далече от мене,

останаха хубави мигове...

Всичко любов е, когато обичаш

и няма било, а какво...


Огън и страст, мечти и копнеж

умират ли просто така...

Кой краде радостта  

и кой раздава тъга...


Щастлив е този, който е обичал

и щастие дарявал, без везни.

Голямата, безкрайна обич ме опива 

и влюбени са всичките ми дни.


Кой ражда любовта, която гори ме,

защо е и болка, и красота...

Тя е и сила, волна стихия,

тя е плам, светлина!



© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??