Jan 13, 2012, 11:41 PM

Кой забрави обич да посее 

  Poetry
868 0 13

Събличам старата си кожа
При кожар ще я заложа
Да даде за обич амулет
За моя нов живот билет
Не плача за вчера
Нито за всяка затворена бариера
Научих се - огънят гори
Ледът те смръзва и боли
Каквото си посял - ще жънеш
Можеш да затънеш...
Кой забрави обич да посее
Вятър само ще му вее
Не може реколта да събираш от сърцата
Останеш ли затворен в главата
Отвори душата си
С мислите си сей
Усмихвай се и пей
Живей...

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??