Jan 20, 2010, 12:05 AM

Кокиче 

  Poetry
669 0 1

За тебе бях кокиче бяло,

нежно и невинно в зимен ден!

За тебе бях най-милото момиче,

ангелът небесен, от болка спасен!

Ти обичаше това кокиче, повече от себе си дори,

но в стремежа си да го докажеш, задушаваше го

в своя плен!

Яд те беше, че е чисто, а ти си подъл и студен!

Не можа да го приемеш и го смачка разгневен!

© Красимира Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Калният свят, озверелите ни същностни, обезличават вътрешната чистота, онази Лилиевската духовна девственост!...
Random works
: ??:??