Dec 15, 2021, 7:10 AM

Коледа 

  Poetry » Other
541 0 1

Ковачите на щастие раздухаха огнището

Искри и огнени пътеки

Затоплиха живота сгушен в нищото

И го накараха да свети

 

Под чуковете се събуди красотата

Стаена в себе си от векове

И с помощта на пролетния вятър

Светът безсилен я прие

 

Пореден прилив мие бреговете

На кея лодките стоят

Пространството зове и ето

Душите са на път

 

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??