Nov 24, 2019, 12:34 AM

Коледа е тук 

  Poetry » Authors song
1554 1 1

Празнично ехтят

Весело блестят

Светлини и музика звучи

Всички вестят

Коледа е тук

Коледа е тук

 

Звън, звън, звън Коледа е тук

Звън, звън, звън празнично е вън

Звън, звън, звън светлино навред

Звън, звън, звън идват и при теб

 

В звездната нощ празника блести

Тихи думи за бъдеще реди

Сияйна звезда в небето изгря

Попътна светлина разтла

 

Звън,звън,звън Коледа е тук

Звън,звън,звън приказно е в теб

Звън,звън,звън снежинки валят

Звън,звън,звън празнично искрят

© Албена друнина All rights reserved.

The work is a contestant:

Коледно наричане »

37 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре дошла! Много на косъм си по темата, ама много Само с едно изречение влизаш. Препоръчвам да опиташ да се включиш с още текстове, докато има време, защото виждам различна гледна точка и ще е хубаво да развиеш темата по-добре. Успех!
Random works
: ??:??