Dec 16, 2015, 7:44 AM

Коледен диалог (съавтор Adri) 

  Poetry » Love
507 0 7

(ТЯ)

 Видя ли го как ме погледна,

спокоен, че ти си до мен?

В очите му бляска надежда,

че днес  ще е приказен ден.

 

Видя ли ръчичките малки

в юмручета спря да държи?

Почувства увреност, значи,

че може открит да върви.

(ТОЙ)

Раздадох ви цялата нежност,

която в сърцето ми бие.

Обичам те, моя безбрежност,

АЗ вече отдавна сме НИЕ!

 

Синът ни така ще порасне

сред истинска, чиста любов.

Навярно в живота ще падне,

но вече ще бъде готов.

 

И раната леко кървяща

не ще го изплаши сега.

Той знае, че има си майка

и стълб за опора - баща!

 

(Тя)

Ти върна ми вярата в нея,

в онази свещена любов,

която не знае да мери,

а само раздава... до гроб!

 

Не смея дори да мечтая

за по-свят и по-щедър дар.

На Коледа нашата маса

 п0-хубава е и от на цар!

 

Защото край нея събрани

стоят всички мои мечти -

две детски очи, твойте длани,

и обич, която гори.

 

 

(За всички наши приятели - бъдете щастливи!)

(Тя)Rali23 @Adri (Той)

 

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бъдете щастливи -Честито Рождество ! Благодарим за милите думи
  • Много сте готини,пишете прекрасно и излъчвате позитивизъм -драго ми е да съм ви сред приятелите ,открили се тук
  • И аз ви благодаря за вниманието -весели празници !
  • Радваме се ,че ви харесва нашето малко откровение -бъдете щастливи !
  • Поздравявам и двама ви за вложеното вълнуващо чувство и адекватното му изразяване върху бялото поле! Имайте прекрасни коледни празници и Бог да пази любовта ви!: M&M
  • Много мило!
Random works
: ??:??