Jan 3, 2010, 7:51 PM

Коледен етюд 

  Poetry » Other
641 0 0

Обичам коледния звън, във въздуха се сипе ярък,
дечицата сънуват сън - валят подарък след подарък!

 

Магия носи вечерта, блещукат светлинки вълшебни
и радост ни обзема пак, че сме добри, че сме потребни...

И вдишвам въздуха студен, потръпвам, в шала си се сгушвам,
но вътре топло е у мен, оглеждам се и се ослушвам:

 

тъй много погледи събрах, доброжелателни и мили,
усмивки - тук, а там пък - смях! Прекрасно! Те ми дават сили!

 

Чудесен коледен етюд! Потриваме ръце студени.
Прехвърча сняг, пощипва студ, но радостно сме окрилени.

 

С децата си и с теб вървим и знам - щастлива съм сега,
защото в коледните дни, аз вярвам, стават чудеса!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??