Dec 13, 2010, 6:41 PM

Коледна приказка 

  Poetry » For kids
2095 0 22

 

 

Коледна приказка стана навън,

пада снежецът и сякаш е сън.

Пушат комини, шапки нахлупили,

чудни лули от сняг са си купили.

 

Дребни звездици огряват пътека,

звънка шейната и спуска се леко.

Палав елен и дребни сърнички

подаръци чакат заедно с всички.

 

Старец усмихнат чувала отваря,

радост дарява, на всеки повтаря:

- Коледа чудна да имате тука,

здраве, парички, късмет и сполука!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??