Dec 19, 2008, 3:55 PM

Коледни снежинки 

  Poetry
661 0 1

Пухкави кристалчета,

небесни пеперуди,

блещукащи вселени

се сипят, летят, сливат,

разделят, обичат.

Душите пречистват,

Земята преобличат.

 

 

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??